Tammer-Lattiat

Author: admin

Tammer-Lattiat on Tampereella toimiva lattioiden ja kosteiden tilojen pintamateriaalien erikoisliike. Valikoimasta löytyy niin parketteja, laminaatteja, kokolattiamattoja, korkkimattoja, julkisten tilojen mattoja kuin linoleumeja, tekstiililaattoja ja paljon muutakin. Tammer-Lattiat antavat myös lattioihin liittyvää opastusta ja neuvontaa, ja he tarjoavat myös asennuspalvelun.

Parkettivalikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi Karelialta, Upofloorilta, Timberwiselta, Elletilta ja Tarketilta. Myös samojen valmistajien laminaattilattioita on paljon valikoimassa. Kokolattiamatot eivät ole ehkä tällä hetkellä huippusuosittuja, mutta mikäli sellaisen haluaa, kannattaa kääntyä Tammer-Lattioiden puoleen, sillä heiltä löytyy myös laaja valikoima kokolattiamattoja lähes kymmeneltä eri valmistajalta. Tammer-Lattioiden valikoimassa on myös kosteisiin tiloihin erityisesti soveltuvia pintamateriaaleja, kuten esimerkiksi seinämattoja, joita löytyy mm. Tarketilta, Upofloorilta ja Forbo Flooringilta. Tammer-Lattioiden valikoimasta löytyy runsaasti myös julkisiin tiloihin soveltuvia lattiamateriaaleja ja mattoja.

Tästä liikkeestä voi ostaa asennuksessa tarvittavia työkaluja ja tarvikkeita, ja henkilökunta antaa mielellään opastusta, mutta Tammer-Lattiat tarjoaa myös asennuspalvelua Pirkanmaan seudulla. Asennukset tehdään vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla, ja lopputulokset ovat kauniita ja onnistuneita. Uusien lattioiden asennuksien lisäksi Tammer-Lattian asentajat myös kunnostavat vanhoja parkettilattioita.

Tuotevaihtoehdoista löytyy runsaasti kuvia Tammer-Lattioiden www-sivuilta osoitteessa tammer-lattiat.fi. Sivustolla on myös hyviä lattioiden hoito-ohjeita ja muita vinkkejä. Mikäli haluat käydä kuitenkin käydä paikan päällä itse, löytyy liikkeen myymälä Tampereelta osoitteesta Takojankatu 4. Myymälä on auki arkisin klo 16 ja lauantaisin klo 14 asti.