Parkettiliike Säkkinen

Author: admin

Myös Oulussa on korkealuokkainen lattia-alan erikoisliike, nimeltään Parkettiliike Säkkinen. Nimensä mukaisesti tästä liikkeestä löytyy laajat valikoimat erilaisia parketteja ja muita lattioita, mutta myös paljon sisärakentamiseen liittyviä tuotteita, kuten esimerkiksi kattopaneeleita ja listoja. Valikoimassa on myös kovapuu- ja korkkilattioita sekä keraamisia laattoja.

Parkettiliike Säkkinen palvelee asiakkaitansa vankalla ammattitaidolla ja usean vuosikymmenen kokemuksella. Liike palvelee yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä, ja lattiamateriaalien lisäksi myös asennukset ja kunnostukset onnistuvat joustavalla aikataululla. Parkettiliike Säkkisen uusi myymälä on valmistunut vuonna 2008, ja se palvelee asiakkaitaan Oulun Kynsilehdossa, jonne on hyvät kulkuyhteydet.

Säkkisen tuotevalikoimassa on parketteja ja laminaatteja, mutta myös kovapuulattioita, korkkilattioita, muovimattoja ja kattopaneeleja. Valikoimasta löytyvät myös erilaiset kynnys- ja saumalistat. Tarjolla on myös nykyään hieman harvinaisempia korkkilattioita ja muovimattoja.T äältä löydät lisäksi lattian asennuksessa tarvittavia työkaluja ja tarvikkeita, kuten erilaisia liimoja, lakkoja sekä hionta- ja tasoitustarvikkeita. Jos et kuitenkaan halua itse ryhtyä asennusurakkaan, voit tilata myös asennuksen Parkettiliike Säkkiseltä, sillä he ovat erikoistuneet myös erilaisten kohteiden lattia-asennuksiin ja -kunnostuksiin. He tekevät lattia-asennusten lisäksi myös pieniä pintaremontteja yksityiskoteihin.

Liikkeen verkkosivulta löydät tuotevalikoimien lisäksi myös erilaisia lattian hankintaan ja asennukseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Sivulta löydät myös linkin, jossa voit tehdä tarjouspyynnön, sekä luonnollisesti liikkeen yhteystiedot. Sivuston palvelut-linkistä löydät myös lisätietoa liikkeen asennus- ja kunnostuspalveluista sekä pintaremonteista.