Lattiakauppa.net

Author: admin

Elämme nykyään aikaa, jolloin yhä useampi asia ja hankinta hoituu netissä perinteisen kivijalkakaupan sijaan. Tämä pätee myös puulattioiden hankintaan, sillä Oy Paralett AB:n ylläpitämä Lattiakaupat.net on verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia puulattioita. Valikoimassa on luonnollisesti eri puulaatuja, kuten tammea, saarnia ja honkaa. Lattiat voi hankkia myös valmiiksi öljykäsiteltynä tai puuvalmiina.

Lattiakauppa.netin mallistot ovat tällä hetkellä Dala Floda ja Plank Floor. Aitojen massiivipuulattioiden lisäksi tarjolla on myös parkettilattioita, kuten esimerkiksi Baltic Woodin mallistot ja Clemence Richardin lankkuparketti. Lattiamateriaalien valikoimien lisäksi Lattiakauppa.netistä löytyy myös asennuksessa tarpeellisia työkaluja, tarvikkeita sekä alusmateriaaleja.

Lattiaa valitessa kannattaa huomioida se, että minkälaisen alusrakenteen päälle lattia on tarkoitus asentaa. Jos esimerkiksi pohjalla on 60 cm jaolla oleva koolaus (lattian alle jäävä tukirakenne) käy se suoraan 25mm – 30mm paksujen lankkujen alle. Mikäli käytetään ohuempia, esim. 20mm – 21mm lautoja, pitää alustana olla kuitenkin jo harvalaudoitus. Tätä ohuemmat laudat sekä parketit puolestaan edellyttävät, että alla on valmis lattiapinta. Lattiakaupan kautta voi myös hankkia asennuspalvelun omalle lattialleen, jos ei halua ryhtyä itse asennushommiin.

Lattiakauppa.netin valikoimia voi käydä katsomassa myyntinäyttelyssä, joka löytyy Helsingin Lauttasaaresta, osoitteesta Myllykalliontie 2. Näyttely on avoinna sopimuksen mukaan. Lattiamateriaalien toimitusaikoja kannattaa myös tiedustella etukäteen, sillä ne riippuvat tehtaiden tilanteista ja tilausten määrästä. Yhteystiedot löytyvät Lattiakaupan verkkosivulta.