Erikoisparketti.fi

Author: admin

Vaasasta löytyy Erikoisparketti.fi -niminen lattiatarvikkeiden erikoisliike ja verkkokauppa. Tätä sivustoa ylläpitää Novafloor Oy, joka on myös lattiatarvikkeiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Erikoisparketti.fi:n valikoimasta löytyy niin parketteja, laminaatteja, lankkulattioita kuin esimerkiksi erilaisia paneeleja.

Parketteja löytyy runsas valikoima eri puulajeista valmistettuina. Esimerkiksi Tammi Arctic valkomattalakattua tai mattalakattua, vastaavaa saarnipuuparkettia tai vaikkapa erittäin näyttävää tummaa mattalakattua tammiparkettia. Värivaihtoehtoja löytyy useita, aivan vaaleasta lähes mustaan. Mikäli parketin sijaan perinteinen lankkulattia kiinnostaa enemmän, kannattaa silloin tutustua Erikoisparketin valikoimasta löytyviin erilaisiin Trinity -lattiavaihtoehtoihin. Ne ovat nimittäin käsinveistettyä tammea, joiden pinta on öljyvahattu. Käsinveiston ansiosta tämä lattiatyyppi on hyvin kestävä, ja valikoimasta löytyy jopa 30 cm leveitä lankkuja.

Erikoisparketti.fi -verkkokaupasta löytyy tuotteista hyvät ja selkeät kuvat, ja tilaukset voi tehdä suoraan netistä, mutta mikäli haluaa katsella tuotteita myös fyysisesti sekin onnistuu, esimerkiksi Vantaan tai Vaasan näyttelyissä. Vantaan näyttelytila sijaitsee Varistossa, Kauppakeskus Viisarissa. Näyttelyssä ei ole myyjiä, mutta yrityksen henkilökunnan kanssa voi keskustella videon välityksellä. Tämä näyttely on avoinna joka päivä, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vaasan näyttelytila on puolestaan Suomen suurin laatuaan, ja tässä tilassa Trinity ja muut lattiat pääsevät oikeuksiinsa laajalla pinnalla. Myyntinäyttelyissä on nähtävänä useita eri vaihtoehtoja, ja ilmaisia näytteitä voi ottaa myös mukaan kotiinsa. Myyjät auttavat ja neuvovat mielellään kaikissa lattioihin liittyvissä kysymyksissä.